Za reproduktivno zdravlje – Pravno savetovalište protiv korupcije

Pravno savetovalište protiv korupcije zajednički vode UG RODITELJ i GI Majka Hrabrost.

U savetovalištu Vas čekaju naši saradnici i saradnice koji će Vas saslušati, posavetovati i uputiti kako da najbolje postupite u konkretnoj situaciji. Podršku možete dobiti u svim fazama, od trenutka kada odlučite da prijavite korupciju u okviru zdravstvenih službi koje se bave reproduktivnim zdravljem. U svakom segmentu poštovaćemo Vaše želje i privatnost. Na žalost, još uvek nemamo mogućnosti da vršimo i zastupanje oštećenih pacijenata u postupcima kod državnih organa, ali, verujemo, da će svima od koristi biti i informacije o tome kome se najpre treba obratiti i na koji način,

NE TOLERIŠITE, NE ŽMURITE NA KORUPCIJU u oblasti reproduktivnog zdravlja! Svaki slučaj korupcije prijavite ili relevantnim državnim službama ili našem savetovalištu. Ne budite deo korupcije, ne reprodukujte korupciju već zdravlje.

Samo zdrave vrednosti rađaju zdravo društo – bez korupcije.

Promena počinje od pojedinca!

Takođe Vas pozivamo i da nam javite i ukažete na pozitivne primere lekara i drugog medicinskog osoblja u okviru službi koje se bave reproduktivnim zdravljem koji vrhunski pružaju usluge, uz ljubaznost i korektan odnos, a koji ne smatraju da za to treba da budu posebno plaćeni, “nagrađeni” ili “čašćeni”. Javite nam i slučajeve kada su lekari i drugo medicinsko osoblje odbili da prime “čast”. Iako je korupcija u zdravstvu sistemski problem, verujemo da ima i puno svetlih primera, odnosno lekara i osoblja koji svoj posao obavljaju i profesionalno i časno.

Kontakti savetovališta:

Telefon: 011-3165 375
E-mail: info@roditelj.org, majkahrabrost@gmail.com
Kontakt forma na ovom sajtu.

Radno vreme: ponedeljak – subota od 12h do 16h.
Odgovori na pitanja koja putem kontakt forme ili e-maila stignu van radnog vremena, bice prosleđeni najduze u roku od 24 sata.

One thought on “Za reproduktivno zdravlje – Pravno savetovalište protiv korupcije

  1. Pingback: Kako i gde prijaviti slučaj korupcije? : Za zdravlje! Zajednički protiv korupcije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *